Vanmorgen om 8uur weggefietst. Dit wordt één ultra kort bericht, want het gaat onweren en we moeten de tent vastzetten. Morgen één nieuw verhaal. We zijn in Hamburg en hebben een goede dag achter de rug.
Hopelijk houden jullie het droog en wordt de avond/nacht niet al te onrustig wat het weer betreft.
Wij hebben vanochtend geoogst: tuinbonen,courgettes,kapucijners.De tomaten zijn verzorgd door Jan: dieven. Kennisgemaakt met Ada. Een gezellig bezoekje aan je moeder gebracht en haar groentenvoorraad aangevuld.
Nu kookboek weer raadplegen: bereiding kapucijners...goede trip verder.
XX Greet/Jan
Dineke:
27 juli 2012
Dag Marjan en Jos,
Had geen idee toen ik me aanmeldde dat ik zo 'bestookt" zou worden met jullie mails. Zo zie je dat ik nog niet in het "circuit van pc-gebruikers" pas. Ik dacht zo ongeveer 1 x per week iets van jullie te horen. Maar...... hou me er in want ik vind het wel leuk maar had gewoon geen tijd om zo vaak jullie verslag te lezen omdat mijn zus hier was.
Hopelijk zijn jullie goed door het onweer gekomen. Of is het nog aan de gang? Hier heerlijk Dichters in de Prinsentuin; prachtig weer dit keer.
Dag
Dineke
Ruth en mammie:
27 juli 2012
Dag Jos en Marjan
Morgen gaan we doppen en hoor je meer,
Groeten Ruth und die Mutti
Nu kookboek weer raadplegen: bereiding kapucijners...goede trip verder.
XX Greet/Jan
Dag